Zakelijke Coaching

Zakelijke coaching

zakelijke coaching

  Wilt u weer een florerende werknemer?

  Of ben jij op zoek naar een zeer ervaren coach om jouw ontwikkeling mee te verdiepen?

Als het vraagstuk meer op het vlak van werk ligt werken we vaak op basis van de zelf kennis methode. Dit kan in een uitgebreid (13 uur) of een kort traject (3 uur). Hiermee pakken we de coachingsvraag aan die speelt. Er blijft ook altijd ruimte om privé vragen mee te nemen, omdat het thema dan speelt vaak op meerdere levensgebieden terugkomt.

Wanneer zakelijke coaching?

Als een medewerker of teamlid:

  • Burn-out klachten heeft
  • Motivatieproblemen heeft
  • Onderlinge spanningen op het werk ervaart
  • Behoefte heeft aan zelfinzicht en zelfreflectie

We onderzoeken wat de motivaties zijn van waaruit je handelt, is dit bijvoorbeeld meer gericht op autonoom, zelfstandig handelen of ben je meer gericht op het contact met anderen. Is dit in balans of uit balans?

We werken op basis van zelfonderzoek met de wetenschappelijk gefundeerde ZKM (Zelf Kennis Methode) of MyInsightOut (Korte versie ZKM).

In het coachingstraject krijgt men concrete opdrachten en handvatten mee om nieuw gedrag te gaan oefenen.

Interesse? Bel 06-54762879 of mail maartje@roeterdinkcoaching.nl. Zie contactpagina.

Ervaring deelnemer zakelijke coaching:

“In mijn werk maar ook in mijn privé leven liep ik steeds tegen dezelfde dingen aan. Ik merkte dat dominante mensen mij erg van mijn stuk kunnen brengen. Het is een terugkerend thema in mijn leven. Ik ben een hoogopgeleide vrouw met een goede baan, een lieve partner, een mooi gezin en genoeg sociale contacten. Op mensen kom ik over als een zelfverzekerde, sterke vrouw. Toch voelde ik mij van binnen soms juist heel onzeker en snel van mijn stuk gebracht. Ook was ik vaak heel erg druk bezig, vooral met het zorgen voor anderen; bijvoorbeeld mijn kinderen. 
Ik voelde me vaak verantwoordelijk voor anderen. Voor hun welbevinden en zelfs hun emoties. 
Ik merkte dat ik te vaak verantwoordelijkheden overnam. Ook deed ik steeds mijn best anderen te pleasen en was ik voortdurend op zoek naar waardering. Mijn zelfbeeld was negatief en ik moest het echt hebben van de waardering van anderen. 
 
Van deze gevoelens wilde ik af en zodoende ben ik op zoek gegaan naar een goede ZKM coach. De ZKM methode was mij ooit aangeraden door iemand uit mijn netwerk. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam zo bij Maartje terecht. Het kennismakingsgesprek was erg positief. Wat Maartje vooral heel erg goed kan is oordeelloos luisteren. Daardoor voelde ik me uitgenodigd vrij te vertellen en ontdekte ik mijn diepere laag van mijn gedrag. Ik ontdekte waar mijn gedrag echt vandaan komt en ontdekte mijn kracht maar ook mijn zwakke plekken. Tijdens het vertellen van mijn verhaal heb ik kernzinnen opgeschreven. Met dat deel van het traject zijn we drie sessies bezig geweest. Al tijdens die sessies groeide het inzicht. 
 
Door het “scoren” van de zinnen is mijn gedrag in kaart gebracht en kreeg ik zicht op mijn gedrag, gevoelens, en ideeën over mezelf. Uiteindelijk heb ik voor mezelf ook een plan kunnen maken en ben ik in actie gekomen. Het lukte me om mijn patronen te doorbreken en successen te boeken! Het thema “loslaten” bleek voor mij een issue te zijn maar nu kan ik mijn kinderen van 13 en 16 echt beter loslaten. Ik gun hen hun eigen leerproces en voel me niet meer verantwoordelijk voor bijvoorbeeld hun inspanningen voor school. 
 
Ook ben ik beter opgewassen tegen dominante mensen. Ik durf hen gewoon te zeggen wat ik denk en vind. Ik voel me niet meer verantwoordelijk voor wat ze er dan van vinden. 
Voordat ik bij Maartje kwam, had ik al verschillende coachtrajecten achter de rug maar nog nooit kwam iemand zo dichtbij als zij.
 
Dankjewel Maartje! Ik voel me weer in regie over mijn eigen leven en dat voelt echt bevrijdend.” 
 
Anoniem
 
Maak een belafspraak